Ontmoeting

Op maat en op jouw verzoek kun je mij ontmoeten tijdens een van mijn workshops en trainingen.

Sinds maart 2022 geef ik in de regio Twente samen met een collega trainer de training “Samen dementievriendelijk” op basis van de GOED-methode. De duur van deze training is tussen de 1,5 en 2,5 uur. Ook interesse, laat het mij dan weten.

Interesse in een training op maat: info@yvori.nl

Workshop speciaal voor mantelzorgers met als thema “Zorg goed voor jezelf“.

Deze workshop biedt ik op maat aan, nadat ik heb afgestemd met de desbetreffende organisatie die deze workshop inkoopt. Mijn inspiratie voor deze workshop komt voort uit het boekje Klein Geluk voor de Mantelzorger geschreven door Maria Grijpma en Inge Jager. Een onmisbare gids om goed voor jezelf te zorgen als mantelzorger. Tijdens de workshop krijgt de mantelzorger praktische en inspirerende tips, enkele ervan gaat de deelnemer ook tijdens de workshop zelf ervaren.

Interesse in een workshop “Zorg goed voor jezelf” voor mensen werkzaam in de zorg, laat het mij weten.

Bij GeheugenVenster ben ik welzijnscoach en geef ik gastlessen. Dagtv is een speciaal 24-uurs TV en activiteitenaanbod ter ondersteuning van mensen met dementie, NAH en hun verzorgende omgeving. Dagtv geeft leuke onderlinge gespreksstof en plezierige afleiding op (on)rustige momenten. Voor een presentatie, gastles of workshop ‘Impact van Beeld & Geluid bij dementie’ kun je mij een mail sturen:  yvonne.groeneveld@geheugenvenster.nl