Visie

Yvori staat voor leefplezier in elke fase in het leven. Yvori wil het welbevinden vergroten. Zij heeft zich gespecialiseerd in het contact maken met mensen en ouderen met dementie in het bijzonder. Door ouderen met dementie serieus te nemen, ze de aandacht te geven die ze nodig hebben komt leefplezier tot stand. Je kunt haar inzet richting ouderen omschrijven als ouderenadviseur en coach.


Samen kunnen we de wereld kleuren met inzicht, kennis en begrip,
zodat het leven voor een ieder een plezierig leven kan zijn.


Mijn naam is Yvonne Groeneveld en ik ben sociaal gerontoloog. Ik wil mensen in hun kracht zetten en gaan voor kwaliteit van leven. Naasten (familie en mantelzorgers) en ook professionals geef ik via workshops, coaching en trainingen een mind-set mee, waarmee ze met plezier in contact kunnen komen met hun naaste of cliƫnt door de verbinding aan te gaan. Een sfeer van wederzijds respect en harmonie zijn basisvoorwaarden.

Deelnemers van mijn kennismakingsworkshop krijgen handvaten en tips mee om leefplezier te ervaren in het contact met mensen met dementie. Het streven is een fundamentele verandering in het dagelijks doen. Gaan voor behoud van waardigheid en het vergroten van inzicht en begrip in de leefwereld van mensen met dementie. Dat we in contact met mensen dat doen wat plezier geeft. We praten met elkaar en focussen op de leuke dingen in het leven.

Ik heb een holistische kijk op het leven en ben aangesloten bij de beroepsgroep voor sociaal gerontologen. Ik ben gewend om mensen op hun kwaliteiten te coachen met de nodige creativiteit, plezier en humor. Als ondernemende vrouw heb ik een proactieve werkhouding en kan ik zowel individuen als teams coachen.

"Het beste wat mensen die dementie hebben kan overkomen, is dat iemand van ze houdt en dit blijft doen, ook als ze steeds meer dement worden." Wilt u als naaste of professional van iemand met dementie leren om op een plezierige manier contact te maken, dan bent u bij Yvori op de juiste plek.

Mijn specialisaties zijn: gerontologie, sociale interventie, coaching en levensloopadvies.